Ritualul meu de îngrijire completă alături de Rowenta Trim & Style 12 in 1 TN9160

De ceva timp mă aflam în căutarea unui nou aparat de tuns, deoarece bătrânul meu companion de tuns (tot de la Rowenta) începea să dea semne de oboseală și parcă mă implora să-l trec în rezervă. Aparatul de tuns este un accesoriu extrem de important pentru mine deoarece am obiceiul să mă rad în cap săptămânal. Din acest motiv, este important ca lama aparatatului să fie una bună și să ciupească cât mai puțin. Am reușit să pun mâna pe Rowenta Trim & Style 12 in 1 TN9160 în urmă cu ceva timp și după multiple utilizări pot afirma; sunt mai mult decât mulțumit de performanțele acestui micuț aparat de tuns versatil.

e3ac7e75-5cd7-4bae-9f36-d977889acd18

Deși la prima utilizare eram sceptic cu privire la posibilele performanțe ale asistentului nostru de tuns și bărbierit de la Rowenta, am constatat treptat că este După cum ne sugerează și numele, aparatul vine într-un set 12 în 1, cu capete de 3/6/9/12 mm pentru păr, cu alte capete de 3/4/5/6/7 mm pentru barbă, sprâncene, perciuni, dar și pentru părul corporal, cel din urechi, din nas sau sprâncene. Aceste multiple atașamente pot fi utilizate chiar și sub duș, mulțumită tehnologiei Wet & Dry.

Motorul este unul extrem de rapid, iar lama de oțel cu înveliș din titan este caracterizată de un grad ridicat de manevrabilitate și o calitate foarte bună care permite un tuns facil și uniform. Durabilitatea lamei este un punct forte ale acestui aparat, iar rezultatele bune ale acesteia par a fi unele pe termen lung, mai ales datorită învelișului din titan care, fiind de trei ori mai dur decât oțelul inoxidabil, contribuie la menținerea acuității inițiale a lamei. Lama de 44 mm este mai mult decât adecvată pentru o tăiere rapidă și eficientă a părului. În plus, cele patru capete de 3/6/9/12 mm asigură stilizarea părului exact în conformitate cu preferințele tale. Lama este proiectată în asemenea fel încât să asigure că părul este tuns corespunzător în urma unei singure mișcări.

IMG_1896

Dacă sunteți mai confortabili, capătul pentru epilarea corporală poate fi utilizat la rândul lui sub duș. Un lucru foarte interesant la el mi s-a părut faptul că vine echipat cu o extensie prietenoasă cu pielea pentru un trimming corespunzător înainte de ras. Am mai încercat și capetele pentru nas și urechi, iar rezultatele au fost surprinzător de bune – chiar nu am simțit nici o durere (deși mă așteptam la un oarecare disconfort). Pe lângă aparatul de tuns și ras, în cutie veți regăsi și o bază de depozitare destul de compactă și minimalistă, alături de încărcător. Autonomia bateriei este una bună (circa o oră de utilizare).

După cum vă spuneam, rezultatele sunt mult peste așteptări, mai ales dacă punem în balanță și raportul calitate-preț. Este o alegere extrem de bună dacă aveți un buget limitat și apreciați versatilitatea unui trimmer/aparat de tuns. Produsul poate fi achiziționat de la Emag sau de la Flanco.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s